Ajánlások

“Imádtuk a felvételeket, jobb mint amire valaha is számítottunk. Minden mozzanat, minden érzelem és minden ami számunkra fontos benne van a filmben. Tökéletesek a minőség és a kidolgozás. Teljes szívvel ajánljuk mindenkinek ezt a nagyszerű csapatot!!”

Judit és Dávid

“Tapasztalataink szerint, István a nagy napon pontosan, gyorsan, gördülékenyen és célratörően dolgozik. Nagyon jól ismeri a filmkészítés szabályait, és kiválóan alkalmazza ezeket az esküvői videó műfajában is. Pontosan tudja, hogy mi mutat jól a képernyőn, mikor és meddig akarja megmutatni, és hogy ezeket mikor kell rögzítenie.”

Ági és Bandi

“Maximálisan meg voltunk elégedve Istvánék esküvőnkön nyújtott munkájával és az ennek eredményeként létrejött profi, színvonalas videókkal.”

Virág és Balázs

“Ha maximalista vagy és csak a legjobbal elégszel meg, ha fontos neked a kifogástalan minőség, az egyedi látásmód, a kreatív kivitelezés és szeretnéd mindezt mielőbb magadénak tudni, válaszd a Babai István Cinematograpy-t, és garantáltan örök emlék marad számotokra a Ti Nagy Napotok! Ezúton is köszönjük nektek Pisti, hogy felejthetetlenné tettétek életünk legszebb napját, hogy észrevétlenül végigkísértetek minden mozzanatot és mindezt a szuper hangulatban élhettük át.”

Zita és Dénes